Cartoons en illustraties

Mijn illustratiewerk varieert van tekeningen voor bedrijfspresentaties tot het illustreren van kinderboeken. Ik doe het allemaal even graag. Daarnaast teken ik natuurlijk ook veel voor mijn werk als User Experience Consultant bij VGZ. Voor opdrachten kun je altijd contact opnemen.

Cartoons

In 2015 begon ik met elke week minimaal een cartoon online te plaatsen. Wat ooit begon als denkoefening werd iets wat ik niet meer kan laten: commentaar geven op het alledaagse nieuws. Het blijft een uitdaging om de grap te kunnen zien in de eindeloze stroom ellende die over ons uitgestort wordt. Hieronder een kleine selectie van recent werk.

Nieuwscartoons 2018

 


Illustraties Soft signals symposium februari 2018.

 


Illustraties social media gedragsregels VGZ.

 


Meer!

Andere onderwerpen