Cartoons en illustraties

Mijn illustratiewerk varieert van tekeningen voor bedrijfspresentaties tot het illustreren van kinderboeken. Ik doe het allemaal even graag. Daarnaast teken ik natuurlijk ook veel voor mijn werk als User Experience Strateeg bij VGZ. Voor opdrachten kun je altijd contact opnemen.

Cartoons:

In 2015 begon ik met elke week minimaal een cartoon online te plaatsen. Wat ooit begon als denkoefening werd iets wat ik niet meer kan laten: commentaar geven op het alledaagse nieuws. Het blijft een uitdaging om de grap te kunnen zien in de eindeloze stroom ellende die over ons uitgestort wordt.


Live cartooning

Verslaggeving bij het lean event “Innovatie in de zorg” bij VGZ, maart 2019.


Triunity

Verslaggeving bij de opening van TriUnity, juni 2018


Visualisaties

Ik maak visual blogs zoals ‘A few notes on service design’.


Illustraties:

Cartoons voor het magazine van Vierstroom Ledenservice.


Meer!

Andere onderwerpen